U9

U9 - for dig der født i 2012 og 2013

Benyt dig af chancen til at dyrke en sjov og hurtig holdsport, hvor der er plads til alle. De fleste har prøvet legen med den lille plastikbold og plastikstav i skolens gymnastiktimer. Floorball er en videreudvikling heraf, og udgør i øjeblikket en af de hurtigst voksende sportsgrene i Danmark. Lyngby Floorball Forening (LFF), der i forvejen har en stor seniorafdeling, har nu i mange sæsoner også tilbudt ungdomsfloorball til børn og unge i alderen 9-15 år. Vi har i de senere år også udvidet succesen med et U9.


Vi spiller tirsdag 17:00-18:00 Lundtoftehallen, Ravnholmvej 11, 2800 Kongens Lyngby.

Ungdomshold

I denne sæson er der tilmeldt 2 ungdomshold til turneringer under Dansk Floorball Union (DaFU). U11 og U13 er repræsenteret i deres respektive turneringer. Turneringerne starter den sidste weekend i september. Sportsligt bliver der fokus på at have det sjovt, samt at udvikle de enkelte spillere på deres eget niveau.


I LFF ser vi trænerrollen som en meget vigtig del i foreningen. Her følger vi DIF's retningslinier, samt vores egen sunde fornuft. Trænerne vil tage imod jeres børn og sørger for at de forstår øvelser samt spil således at de hurtigst muligt kan blive en del af fællesskabet og af sporten. 


Er du interesseret, så klik "Tilmelding" og send en anmodning eller kontakt vores medlemsansvarlig.

Kontaktperson

Profile Image
Joonas Kirsebom

Holdets kommende kampe

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter

Kontingentpris

Holdets topscorer

Trænere

Der er i øjeblikket ikke nogle fremhævede profiler

Profiler

Der er i øjeblikket ikke nogle fremhævede profiler

400,00 kr. pr. sæson