Dame - Motion

Motionsforløb for Damer 2021 / Free Floorball for Females 2021

# English below


Vi er et damehold som søger nye medspiller og vil derfor gerne vise vores sport frem. Dameholdet i Lyngby Floorball Forening inviterer derfor til 8 ugers gratis motionsforløb.

Vi vil gentage succes fra tidligere motionsforløb med at lave et gratis motionsforløb, hvor kvinder over 16 år kan deltage. Forløbet ligger i dameholdets træningstider, mandage kl. 20.00.

Fakta om motionsforløbet


Hvad: Træn gratis i otte uger med dameholdet i Lyngby Floorball Forening.
Hvornår: Mandag kl. 20:00-21:30.
Hvor: Lundtoftehallen, Ravnholmvej 11, 2800 Kongens Lyngby
Udstyr: Medbring træningstøj, indendørssko og vandflaske. Du kan låne en stav i hallen.

Tilmelding: Du kan tilmelde dig motionsforløbet ved at tilmelde dig her holdet ”Dame” på LyngbyFloorball.dk. Efter de 8 gratis uger kan du så vælge om du har lyst til at fortsætte på Dameholdet.

Hvis du har spørgsmål omkring forløbet er du også meget velkommen til at kontakte trænerne og høre nærmere. Der er først-til-mølleprincip, derefter bliver der oprettet venteliste. Der er et maks. på 20 deltagere.


Sidst vi afholdt det var der stor interesse for forløbet, og flere af dem der deltog i motionsforløbet, blev så glade for sporten, at de efterfølgende meldte sig ind i klubben.  Cecilie er en af de mange kvinder, der sidste år deltog i floorball-damernes motionsforløb, og det gav hende mange gevinster. ”Motionsforløbet gav mig en bedre kondition, og jeg oplevede også et vægttab. Og så fik jeg også en masse nye venner. Det er en sjov sport, og du tænker slet ikke over, at du tonser rundt,” siger Cecilie, der er studerede på DTU.

Vi håber at der ligeledes vil være stor interesse for vores forløb i år, så hvis du, eller en du kender, kunne tænke sig at deltage, er det bare om at få meldt sig til, da vi kører efter først-til-mølle-princippet.


I forløbet kommer vi til at have en introduktion til sporten, så man behøver ikke forhåndskendskab til sporten for at være med. Alt du behøver er: træningstøj, indendørssko og en vandflaske.

I motionsfloorball spiller man tre mod tre eller fire mod fire i intervaller på 3-6 minutter med indlagte pauser til restitution og snak. Normalt spilles floorball på større baner med fem deltagere plus en målmand på hvert hold. Floorball kan dyrkes af alle aldersgrupper; dameholdet i Lyngby har spillere i alderen 16-40 år.#### ENGLISH ####

We are a women's floorball team looking for new players and would therefore like to invite you to 8 weeks of free training with us.
We will repeat the success from the past years free training events, which is offered for women above 16 years. The trainings will take place on Mondays at 20:00 – 21:30.


Details

What: 8 weeks free training with the Lyngby floorball womens.
When: Mondays at 20:00 – 21:30.
Where: Lundtoftehallen, Ravnholmvej 11, 2800 Kongens Lyngby
Bring: Workout clothes, indoor shoes and a waterbottle. (Sticks are available at the hall).


Registration:
Register for the 8 weeks of free training by signing up for the team ”Dame” here on our website LyngbyFloorball.dk. (The website is in Danish, so if you have trouble with the registration, we will help you with the registration at the first training).

There is a maximum of 20 participants.

Kontaktperson

Profile Image
Joonas Kirsebom

Trænere

Peter Kristiansen
500,00 kr. pr. sæson