Lyngbydamer

Dame

Dameholdet

Lyngby Floorball Foreningens Damehold består af cirka 20 damer i alderen 20-50 år. Vi er en god blanding af studerende, småbørnsmødre og alt der i mellem. Vi har alle sammen en travl kalender, og sammen med graviditeter, udlandsophold mv. er vi som oftest 8-10 spillere som regelmæssigt spiller.

Vi er et socialt hold, der altid velkommer nye spillere i alle niveauer. Nogle har spillet Floorball i mange år og nogle er lige startet. Fælles for os alle er, at vi godt kan lide fællesskabet og at spille Floorball, og vi får på den måde motion, mens vi har det sjovt.


Vi håber at man kan og vil deltage til både træning og kampene, men man behøver ikke at deltage til kampe. Vi spiller i 2. division og har cirka 14 kampe på en sæson. Træningsæson er længere end kampsæson – og går fra august til juni. De er primært planlagt at forgå i weekenden, med nogle få undtagelser som er planlagt til at foregå hverdagsaftner. Klubben har spilleruniform og stave man kan låne.


Dameholdet træner mandag 19:00-20:30 på U/NORD, c, 2800 Kongens Lyngby. Du er meget velkommen til at tage en ven med til træning, for vi er altid interesseret i at få flere på holdet / i klubben.


Det er også muligt at blive målmand. Her kan man låne udstyr af klubben, og denne position kræver mindre løb, og stor fokus og gå-på-mod.


Som et socialt hold/klub afholder vi spillermøder, sommerfest, julefrokost/nytårskur, generalforsamling med mad. Andre sociale arrangementer vi finder på: sommerhustur, Marcelisborg-cup, tremands-turneringer, bowling, board-game night etc.


Er du interesseret, så klik "Tilmelding" og send en anmodning eller kontakt vores medlemsansvarlig.

Kontaktperson
File
Joonas Kirsebom
42 34 47 17
Holdets kommende kampe
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen
Kontingenpris
Næste fulde opkrævning for Dame Kontingent er
2. dec 500,00 kr
Holdets topscorer
 • Mål
  (Gen.)
  0
  Ditte Lykkesborg Schrøder
 • Assists
  (Gen.)
  0
  Ditte Lykkesborg Schrøder
 • Bisse
  (Gen.)
  0 min
  Ditte Lykkesborg Schrøder
 • Kampens spiller
  (Gen.)
  0
  Ditte Lykkesborg Schrøder
 • Målmand
  (Gen.)
  0
  Ditte Lykkesborg Schrøder