mandag 21. august kl. 08:26
0 Kommentarer »

En øde fredag aften i Benløse… De røde stillede talstærkt op med 10 markspillere imod Lyngbys (vanlige) 6… Om det var den benhårde sommertræning, eller stædighed der sikrede sejren, skal være uvist… men fakta er.. efter 3 perioder stod der sku 1-2 til de Små Blås fordel!

1. periode, Lyngby afventende på midten, vi skal ikke op og bruge for mange kræfter. Benløse presser på og er flere gange farlige foran Lyngby kassen… og kan gøre det rigtig surt efter bare 11. min inde i perioden med scoring til 0-1. De Små Blå blev taget på sengen med et sikkert effektueret frislag, udenfor Nannas rækkevidde… Så bliver det bare en lang aften i Benløse…

2. periode er helt uden kommentarer i protokollen, men de der var til stede kan vidne om rigtig fint floorballspil fra begge ender. Lyngby presser lidt mere på og kommer til fine opspil… dog vil bolden ikke det sidste stykke ind over stregen… trætheden begynder at melde sig… og tavlen gaber stadig 0-1!

3. periode, nu skal vi op og score! Vi har intet at miste fuld spade frem. Efter bare 40 sek. kan Mikala Sahlertz lægge en pasning op til Lisa Andersen, der smukt sætter den i modsatte høje hjørne! Udligning! Vild forløsning. De Små Blå presser videre og det virker ikke som om Benløse kommer med det store… det udnytter Kaptajn Malene Kaab og sætter 3 røde spillere inden hun kan afslutte til 1-2, halvvejs i perioden. Hvad skete der lige! Nu kan vi jo faktisk gå videre… Sidste 10 min. skal bare holde Benløse fra fadet og med de sidste kræfter, fighter Lyngbys bedste damer sig videre i Pokalturneringen!

For 2. gang i klubbens historie er damerne således videre til næste runde af Pokalturneringen, der spilles d. 3. september imod Greve!

WOM: Rikke Nielsen, i et vildt comeback som back, hvor er vi glade for at ha dig tilbage!

 

STATISTIK
Lisa Andersen: 1+0
Malene Kaab: 1+0
Mikala Sahlertz: 0+1


Skrevet af Hanna Møller